Photography by Panu Hällfors
Muotokuvia maalta ja kaupungista: paripotreteista hevosiin

Kokosin muutaman viime aikojen muotokuvan jotka omassa mielessäni herättivät hyristyksiä!

Halaus

Toisin kuin muut kuvat tässä artikkelissa, tämä ensimmäinen kuva ei itse asiassa ole tilaustyö, vaan kuvassa poseeraa itse pyytämäni ystäväpariskunta. Kuva on jo viime syksyltä – olin viettämässä mökkiviikonloppua Tampereen seudulla, ja vetreyttäessäni valokuvaussilmääni seuraavan viikonlopun hääkeikkaa varten löysin paikan, joka näytti kuin tehdyltä hääkuvalle. Hääparia ei ollut siinä hetkessä tarjolla, mutta pakkohan paikka oli testata vaikka sitten naimattomalla parilla!

Bisnes- ja vapaa-ajan potretteja

Reko halusi muotokuvat sekä bisneskäyttöön että vapaampaan tarkoitukseen. Yritin hakea perinteistä lookkia, mutta lisätä niihin aavistuksen omaa twistiäni. Minusta toimii!

Ylioppilaskuva ála Tauno Palo

Miika halusi ylioppilaskuvan, jonka tyylinä on 1900-luvun alkupuolen filmitähtilookki. Me otettiin esikuvaksi Tauno Palon potretit 40- ja 50-luvuilta. Ensimmäinen taitaa olla levynkansi, toinen kuva ehkä elokuvajuliste?

Hevonen Tuusulassa

Tämä viimeinen kuva ei ehkä näytä muotokuvalta, mutta minusta se on ennen kaikkea sitä.
Olin helmikuisena sunnuntaina toimeetonna, kun Kati houkutteli kuvaamaan ratsastustuntiaan Tuusulaan. Varoitin, että nyt saattaa tulla jotain muuta kuin kaikkein tyypillisintä hevoskuvaa, ja niin taisi käydäkin. Pidän itse tästä kuvasta aivan valtavasti.

Comments are closed.